Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Vánočák 2016

11.12.2016 18:15

(Zd) V sobotu 10.12.2016 se konal další ročník tradičního volejbalového turnaje Vánočák. Turnaj, který se již více jak 10 let pravidelně koná ve Stříbře byl i v letošním roce velice příjemný. Po loňském vítězství nesmělo ani letos chybět družstvo Plzeňské sportovní. Jeho označení "Y" jasně naznačovalo, že letošní sestava nebude tak silná, jak tomu bylo vloni a tyto předpoklady se nakonec, bohužel, naplnily.

Do turnaje jsme vstoupili smolnou prohrou 0:2 a i přesto, že jsme pak dokázali v základní skupině oba další zápasy vyhrát, zbylo na nás až třetí místo a postup do bojů o celkové 4. až 8. místo. Zde jsme sehráli ještě 2 zápasy, kdy oba skončily 1:1, ale protože jsme oba prohráli na míče, obsadili jsme nakonec ono nelichotivé osmé místo... :-(

I přes umístění na samém konci výsledkového pole si ale nemyslím, že jsme udělali ostudu. Občas se nám něco nepovedlo, ale více se nám toho dařilo a docela dobře jsme si zahráli. A když se navíc letos nikdo nezranil, budeme na turnaj jistě rádi vzpomínat. :-) Všem našim reprezentantům a pořadatelům turnaje moc děkuji a pokud by někdo chtěl získat více informací o celé akci, jsou k dispozici zde.

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode