Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Skvělé výkony, milá společnost

30.11.2018 14:26

(Zd.) těmito slovy by se dal nejlépe vystihnout včerejší listopadový Notapík. Po delší době startoval téměr maximální možný počet účastníků a k vidění byly opravdu skvělé výkony. Nejvíce splite za večer měl Jura K. Bylo jich pouze 13 a již to naznačuje, že naopak čísla by mohla být vysoká. A byla. Nejlepší jednotlivec byl Jurův týmový kolega Standa N., který dosáhl mimořádného výkonu 1531. Přes 1500 se v celé historii Notapíku dostala jen hrstka hráčů a s klasikou, jako osobním notapem, jich bylo ještě méně. A snad ještě kvalitnější byly týmové výsledky. Čtvrtí "To je jedno" měli dohromady 2858 a to je výkon, který by většinou stačil na celkové vítězství. Tentokrát se však Luboš V. a Michal R. nedostali ani na onu pověstnou bednu... Tam skončili třetí Zdenda H. a Vojta B., druhá BoŠka (Ivča a Pepa B.) a vítězná Old School (již zmiňovaní Jura K. a Standa N.). Vítězové měli v součtu úctyhodných 2914. 

Na turnaji byla vyhlášena mimořádná prémie pro všechna družstva, která porazí PBS 2. Z pohledu do výsledků je zřejmé, že tuto speciální cenu si vybojovaly týmy na 1. až 7. místě, tedy vlastně celá polovina startujících. Zda udělaly předané mimořádné ceny z Notapíku milionáršký turnaj není úplně jisté. Na místě byly vyplaceny spíše drobnější finanční odměny... :-) 

Na turnaji panovala skvělá atmosféra a onou pověstnou třešničkou na dortu byla skvělá Zdenčina buchta, která jistě potěšila nejednoho účastníka turnaje. :-)))

Kompletní výsledky a také termíny příštích Notapíků jsou v sekci Notapík našeho webu. 

Všem účastníkům velice děkuji za úžasnou společnost, přeji hezký a pohodový zbytek roku a těším se brzy zase na viděnou! A ať nám to padá! :-) A poděkování patří také vzorné obsluze!

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode