Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Poslední prázdninový den jsme si užívali bowling

01.09.2017 07:18

(Zd.) I přesto, že počasí přineslo v poslední prázdninový den do Plzně slibované přeháňky, na Lucerně nám bylo pořádně horko. Konal se zde srpnový Notapík a všech 9 dvojic, a také jejich fanoušci, se hooodně ohřálo. :-)

A jak jinak, opět byly k vidění krásné výkony a večer proběhl v pohodové atmosféře. Ve dvojicích zvítězilo Dynamo, které dokázalo po delší době vyhrát i přesto, že oba borci (Marek a Standa) měli jako osobní notap klasickou hru. Standa se málem stal i nejlepším hráčem večera, ale poslední hrou tuto pozici, velice taktně :-), přenechal mé maličkosti... Díky! ;-)

Jedním ze zlatých hřebů celého turnaje bylo vystoupení Šárky Bártové ve druhé části. Atakovala tady dokonce hned 3x Perfect game a i když z toho byla nakonec jen jedna třístovka, a jednalo se o sedmičkový notap, sklidila Šárka za svoji hru zasloužené ovace a gratulace. Ať se Ti, Šárko, daří i nadále!

Výsledky a termíny příštích Notapíků jsou opět v sekci Notapík - zde.

A protože se v září již začnou rozbíhat líté boje v rámci ABL a i dalších soutěží, přeji všem nejen krásný konec léta, ale také mnoho bowlingových úspěchů! Ať to padá! :-)

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode