Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Podruzí druzí

30.05.2017 06:27

(Zd.) V sobotu 27.5.2017 pořádala Plzeňská sportovní na nově zrekonstruovaném stadionu v Nýřanech druhé kolo letošního Krajského mistrovství družstev mužů. A protože se z naší strany jednalo současně o premiérové použití cílové kamery a kompletní organizační zajištění celých závodů, byla to akce s velkým A. :-)

Nakonec jsme však, díky totálnímu nasazení všech našich přítomných závodníků, jejich rodinných příslušníků, svaté trpělivosti řídícího pracovníka a pochopení všech ostatních aktérů akce - za což všem MOOOOOOC DĚKUJEME!!!, všechno zvládli a dokonce jsme dokázali potvrdit druhé místo z kola prvního. Zdá se, že jsme měli drobné zastání i někde nahoře, protože ke zdaru akce nemalou měrou přispělo také krásné počasí.

Kompletní výsledky jsou uveřejněny (námi :-) ) na webu ČAS - zde. (Případné nedostatky prosím omluvte, příště to bude jistě dokonalejší! :-) ) A pro zájemce přikládám skorospolečnou fotku. Příští kolo se bude konat až o prázdninách, a sice 1.7.2017, opět v Nýřanech. Máme teď tedy trochu času, ještě malinko potrénovat a poladit formu.

Ještě jednou děkuji všem, kdo napomohli zdárnému průběhu akce a těším se na viděnou třeba na třetím kole! :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode