Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

OMD zná letošní vítěze

24.08.2015 07:57

(Zd.) V neděli 23.8.2015 proběhlo 4. kolo letošního Oblastního mistrovství družstev mužů v atletice. V této soutěži se poprvé pod novým názvem představilo také družstvo Plzeňské sportovní. A nevedli jsme si vůbec špatně. Po vítězstvích v prvních třech kolech jsme přidali druhé místo na kole posledním a tím jsme si zajistili možnost startu v zářiové baráži o II. ligu.

Poslední kolo bylo značně ovlivněno zvoleným termínem a počty startujících v jednotlivých disciplínách byly hodně nízké. Kompletní výsledky naleznete na webových stránkách ČASu - zde. Také dosažené výkony nebyly takové, jako v předchozích soutěžích a tak si dovolím upozornit asi jen na výsledky finále B běhu na 100m, které zcela ovládli naši sprinteři. :-)

Baráž se uskuteční v sobotu 19.9.2015. Přesné místo konání zatím ještě neznáme, ale bude se jednat o některý pražský stadion. Máme tedy ještě trochu času doléčit zranění, doladit formu a něco málo potrénovat a v září se s chutí vrhneme do bojů o II. ligu...

Všem závodníkům a těm, kdo nám drželi palce a vytvářeli vhodné podmínky pro naši přípravu velice děkuji a těším se na další společné chvíle prožité třeba u královny sportu! :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode