Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Notapíky 2022 se blíží ke svému konci

25.11.2022 18:18

(Zd.) Ve čtvrtek 24.11.2022 se konal na Lucerně předposlední letošní Notapík. Na hernu si našlo cestu celkem 11 dvojic (a kdyby si někdo, náhodou ;-), chtěl přečíst i výsledky - ano s jedním dvojstartem... ;-) ). Já si užil parádní večer a doufám, že jej tak vnímali i ostatní. Děkuji za podporu a přístup herně a hlavně pak všem, kdo na Notapíky chodíte!

A jak že to dopadlo? Z vítězství se může radovat nově vytvořená dvojice Pavel Z. a Milan P., kteří naplno využili svého osobního notapu a nikomu nedali šanci. Druzí skončili Pio 3, kterým zase, asi paradoxně, prospělo jejich chybné pojmenování od pořadatele. (Kdoví, třeba bude tato dvojice příště startovat již jako Sousedé... :-))) ). Na třetí místo pak dokázal Standa N. vytáhnout Zdendu W.

Nejlepším jednotlivcem se zcela po zásluze stal Áda K. a nejvíce (nejdražších) splite měla Helča B. Ale nemohu opomenout také naprosto dokonalý, až exhibiční, dohoz velice, velice, ale opravdu velice složité figury, kterým nás všechny potěšila Marta Č. Díky za ten zážitek! 

Kompletní výsledky a termín zatím jen prosincového Notapíku najdete zde.

Ještě jednou všem účastníkům moc děkuji za společnost a všem přeji krásné dny a pohodový konec roku 2022 a ať to padá!

 

 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode