Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Na vlně úspěchu

27.04.2015 16:23

Tak by se dala popsat sportovní vystoupení Pavla Kuděje v letošním roce. V podstatě jen pár dnů po jeho fenomenálním úspěchu na Halovém mistrovství Evropy Masters v Polsku, se vypravil, tentokrát v barvách vzpěračského oddílu Slavoj Plzeň, na Mistrovství ČR Masters 2015 do Bohumína. Ve váhové kategorii M1 nad 105 kg nenašel přemožitele a po výkonech 90 kg v trhu, 130 kg v nadhozu a celkově 220 kg ve dvojboji se stal mistrem republiky. Opět GRATULUJEME!!!

 

Je skvělé sledovat, jak nám tento skromný a nenápadný borec dozrává v, nejen českou, sportovní hvězdu. Jeho obrovského výkonnostního růstu si již všímají i odborníci z ostatních klubů a sportovních odvětví a například na stránkách Českého svazu vzpírání je jedním z nejčtenějších článků příspěvek věnovaný vystoupení Pavla na HME Masters a jeho silové přípravě - zde.

 

Pavlovi děkujeme za skvělou a vzornou reprezentaci a těšíme se na další skvělé sportovní zážitky. Tím příštím by měl být start družstva mužů v prvním kole letošního Oblastního mistrovství družstev Plzeňského a Karlovarského kraje, které se uskuteční v neděli 17.5.2015 na novém atletickém stadionu v Plzni. Máte-li čas a chuť, přijďte se podívat a třeba i zafandit našemu družstvu... :-)

 

Více informací z MČR Masters ve vzpírání naleznete na stránkách ČSV - zde.

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode