Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

I za teplých letních dnů se dá hrát parádní bowling

22.07.2016 00:04

(Zd.) O tom se ve čtvrtek 21.7.2016 přesvědčilo 12 dvojic, které dorazily na červencový Notapík. Poměrně vysoké letní teploty spolu s rychlým herním tempem, to byla pořádná prověrka kondice všech účastníků. I přesto byly k vidění, jako již tradičně, některé moc hezké výkony. 1380 sražených kuželek v celkem 7 hrách (z nichž byly pouze dva devítkové notapy, ostatní byly klasické) patřil nejlepšímu jednotlivci, Zdendovi Havlíčkovi. Jeho týmový parťák Standa Nejezchleba si pak nenechal utéci cenu za největší počet splite (v sedmi hrách jich měl úctyhodných 19! :-) ) a jako týmu jim společný výkon zajistil těsné třetí místo. Před nimi pak skončili s poněkud větším náskokem dvojice "Pioneers" a celkový, pro někoho možná trošinku překvapivý, vítěz - dvojice "To je jedno".

Na herně v průběhu celého večera opět panovala skvělá a pohodová nálada, ke které přispěla také přítomnost našich kamarádů z Karlovarského kraje, kteří se na nás přijeli po delší době opět podívat. :-) Skvělí ale byli všichni přítomní!!! O naši pohodu se starala vzorná obsluha a také dráhy, které si za celý večer nevyžádaly ani jednou opravu. Takže, měl-li bych tento turnaj nějak stručně charakterizovat, bylo by to prostě slovem skvělý! Všem moc děkuji, výsledky a termíny příštích Notapíků najdete opět v patřičné sekci našeho webu - zde.

Všem přeji krásné a pohodové léto, ať Vám to padá a těším se někdy, třeba na srpnovém Notapíku 18.8.2016, zase navi! :-)

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode