Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Do třetice druzí

03.07.2017 07:23

(Zd.) V sobotu 1.7.2017 se vrátili atleti startující v KMD mužů na krásný stadion do Nýřan. Tentokrát je přivítalo větrné počasí, kdy se střídalo sluníčko s deštěm. Ani vrtochy počasí však nezabránily borcům Plzeňské sportovní vybojovat již třetí druhé místo v této soutěži v řadě! Všem patří veliké poděkování a za zmíňku jistě stojí parádní výkony našeho mladíčka Robina Jašša nebo to, že hned tři reprezentanti Plzeňské sportovní jsou bodově nejúspěšnějšími závodníky tohoto kola.

Stejně jako při kole druhém, také nyní jsme zajišťovali provoz cílové kamery a atletické kanceláře a jsem velice rád, že mohu konstatovat, že také těchto činností jsme se zhostili zdárně. Veliké díky tedy směřují, vedle aktivních závodníků, také k obsluze techniky. :-)

Kompletní výsledky jsou k dispozici na webu ČAS - zde.

Nyní nás čekají prázdniny a dovolené a to je ten správný čas na nabírání sil a ladění techniky. Tak věřme, že se nám podaří využít přicházející léto, a to nejen z tohoto pohledu :-), co možná nejlépe a na poslední letošní kolo, které se uskuteční v neděli 27.8.2017 na městském atletickém stadionu v Plzni, dorazíme v hojném počtu a ve skvělé formě. :-)

Všem závodníkům díky za reprezentaci a přístup, fandům díky za podporu a všem krásné léto!

 

P.S.: pozorný divák si jistě všimne, že ani tentokrát se nám nepodařilo dostat na společnou fotku všechny závodníky. Kdo pozná toho, který chybí tentokrát a dá mi vědět správnou odpověď, může získat hodnotnou cenu... :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode