Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Další Notapík je již minulostí

29.04.2016 09:17

(Zd) Včera, tedy ve čtvrtek 28.4.2016, proběhl na Lucerně další turnaj Notapík. Opět bych mohl popisovat skvělou atmosféru a velmi hezké náhozy, ale to už by mohlo Vás, pravidelné čtenáře těchto článků, třeba i začít nudit a tak se k tomu neuchýlím... :-) Vypíchnu tedy jen to, z mého pohledu, nejdůležitější. Startovalo 10 dvojic. Některé dvojice se vrátily po poměrně dlouhé odmlce, a to je velmi dobrá zpráva. Tak snad se jim turnaj líbil a budou chodit i nadále! :-) V devítkovém Notapu dal krásnou třístovku (A tuším, že to bylo jen se třemi notapovými strike!) Míra Kraus. Celkově opět dokázal zvítězit A-tým BoŠky a v jednotlivcích nedala tentokrát nikomu šanci Ivana Bočanová. Úctyhodných 13 splite v 7 hrách :-) si užil Jožka Duchek a společně jsme popřáli Bočanovým k jejich vnoučkovi...

A ještě jedna drobnost snad stojí za povšimnutí. Od květnového turnaje dostojí Notapík již svému jménu a každý hráč bude mít do druhé části přidělený osobní handicap a nikoli handicap pohlavní :-))), jak tomu bylo doposud. Myslím, že je to správná cesta a celkové výsledky se nám začnou příjemně vyrovnávat a promíchávat (tedy, že třeba vyhraje i někdo jiný než BoŠka... :D ).

Všem účastníkům moooc děkuji a mooooooc se těším zase někdy navi! Termíny turnajů a celkové výsledky jsou pro Vás, jako obvykle, připraveny v sekci Notapík na našich webových stránkách - zde.

Krásný pátek a pohodový víkend! :-)

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode