Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Březnový Notapík byl ve znamení vysokých náhozů

30.03.2018 20:27

(Zd.) Těsně před prodlouženým velikonočním víkendem se konal letošní březnový Notapík. Startovalo dohromady 11 dvojic a, možná i díky zvolenému mazacímu modelu, k vidění byly opravdu parádní výkony. Více informací je opět k dispozici v sekci Notapík.

Nejlepším družstvem byli tentokrát kluci z All-in, na druhém místě skončili "veteráni" RSTS Lucerna a třetí místo patří Mandragoře. Dá se tedy říci, že nejvyšší příčky opanovali hráči 1. ligy ABL a na ostatní zbyla už jen místa ostatní... :-) Mezi jednotlivci jsem byl, zcela výjimečně :-), nejlepší já a nejvíce splite si dokázal postavit Fanda Nolč.

Hráče, kteří byli přítomní závěrečnému vyhlášení výsledků, bych chtěl ještě upozornit na pořadí na devátém a desátém místě, kde jsem, po následné kontrole výsledků, pořadí obou týmů prohodil. Na pořadí na čele, ani na ničem jiném se tím nic nezměnilo.

Všem účastníkům děkuji za krásné a příjemné společné chvíle, herně Lucerna a obsluze děkuji za možnost akci uspořádat a za vstřícnost a těším se na viděnou třeba na dubnovém Notapíku, který je plánovaný na čtvrtek 26.4.2018.

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode