Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atleti bojovali v Sušici

29.05.2022 11:17

(Zd.) V sobotu 28.5.2022 proběhlo v Sušici již druhé kolo letošního oblastního mistrovství družstev a opět nechyběli ani zástupci Plzeňské sportovní. :-) Do Sušice se vypravilo hned 10 mužů a dokonce také 10 děvčat. Všem členům naší výpravy a také doprovodu a fanouškům patří opět veliké díky!

Děvčata bojovala jako lvice a i přesto, že téměř polovina dívčí části výpravy musela startovat z důvodu nízkého věku mimo bodování, získala dohromady skoro dvakrát více budů oproti prvnímu kolu a jen o jeden jediný bod zůstalo naše družstvo na osmém místě za jedním z největším atletických oddílů v oblasti (SOPLZ). 

Muži se také pochlapili a získali, ve srovnání s kolem prvním, o téměř polovinu bodů více. Nakonec však ani 95 bodů nestačilo na lepší než 6. místo. Stín na naše vystoupení vhrají hned dva svalové problémy tradičních opor týmu. Přejeme klukům brzké uzdravení a těšíme se, že nastoupí v našich barvách opět co nejdříve! 

Většina výpravy si pak ještě prodloužila sportovní den na krásném atletickém stadionu v Sušici návštěvou místního bazénu a příjemně unaveni jsme se v podvečerních hodinách vrátili domů. Všem ještě jednou velice děkuji a těším se na další společné akce!

Kompletní výsledky jsou k dispozici na webu ČAS.

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode