Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atletická sezóna je v plném proudu

14.05.2022 22:33

(Zd.) v sobotu 14.5.2022 se konalo na atletickém stadionu v Klatovech první kolo letošního Oblastního mistrovství družstev mužů a žen v atletice. A děly se věci!!! Po kratší odmlce (poprvé v tomto tisíciletí) závodili v našich barvách nejen muži, ale také zástupkyně onoho něžnějšího pohlaví. 

A co že se na stadionu stalo? Všechna děvčata si vytvořila nové osobní rekordy. :-) Patří jim veliká gratulace a těším se, že podobná slova budu psát ještě mnohokrát! ;-)

Ale ani chlapci nelenili. Třeba BeJi hned prvním pokusem v kouli posunul své osobní maximum na vzdálenost, která je pro jeho další zlepšování velkou výzvou. :-) Nebo Bob, který výkonem 161 ve výšce naznačil, že se s ním musí v letošní sezóně počítat nejen ve vrhačských disciplínách, ale i v disciplínách skokanských! :-) Robča uhranul nejednu slečnu, když po vrhu koulí nastoupil ve skoku vysokém a pak ještě v trojskoku (a jeho brilantní finiš naší štafety, to je kapitola sama...) :-). Stejně jako Robin, také HaTo opět potvrdil, že je mimořádným univerzálem a všechny své starty proměnil v bodové zisky (110m překážek, 400m, trojskok a také štafeta) :-), Hároš nejen že bodoval v jedné z nejprestižnějších atletických disciplín - 100m!, ale také parádně bojoval v hodu diskem :-) a pak je tu, troufnu si říci, zlatý hřeb programu. Štafeta 4x100m. To bylo něco neuvěřitelného, divákům se musel zastavovat dech (nám závodníkům také ;-) )... skončit celkově 4. v závodě, kdy vám upadne štafetový kolík, to se nepodaří pokaždé a naznačuje to skutečnou sprinterskou kvalitu! ;-)))

Všem závodníkům, fanouškům a doprovodu moc děkuji a těším se, že prožijeme ještě nejeden takový společný den! 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode