Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atletická sezóna je v plném proudu

29.05.2018 22:00

(Zd.) Hlavní atletická sezóna je již v plném proudu a zapojili se do ní také atleti Plzeňské sportovní. První významnou společnou atletickou akcí letošní letní sezóny bylo naše vystoupení na 1. kole společného Oblastního mistrovství družstev mužů a žen Plzeňského a Karlovarského kraje. Závody se konaly na krásném stadionu v Nýřanech a krom toho, že jsme zde měřili síly se soupeři, jsme celé závody zajišťovali také organizačně. Veliké díky patří domácímu AC Nýřany, který nám s akcí velice pomohl...

A jak že se nám dařilo? Po prvním kole nám patří průběžné 4. místo a máme jen velmi malou ztrátu na místa třetí a druhé. Pokud se dokážeme setkat ve stejném počtu i na další kola, mohli bychom se ještě pokusit soupeře potrápit. Všem reprezentantům velice děkujeme!

Vedle soutěže družstev se konal také Krajský přebor jednotlivců. I ten byl společný hned pro několik krajů a i zde měl náš klub své zastoupení. Reprezentoval nás Pája Kuděj a opět si vedl více než dobře. Díky velmi kvalitním výkonům obsadil druhé místo ve vrhu koulí a třetí v hodu diskem. Také Pájovi velice gratulujeme!

Příští akcí bude druhé kolo družstev, které se bude konat v neděli 10.6. na Městském stadionu v Plzni a tak pokud nás budete někdo chtít třeba přijít podpořit, je to ideální příležitost. :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode