Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atleti se představili v Nýřanech

20.06.2022 14:20

(Zd.) V sobotu 18.6.2022 se konalo již třetí kolo letošního OMD mužů a žen. Atleti zamířili tentokrát do Nýřan. Čekal na nás příjemný atletický stadion a možná až příliš slunečné počasí. Ani vysoké teploty však nezabránily našim borcům v dosažení některých parádních výkonů. :-)

Kompletní výsledky jsou pro zájemce k dispozici na webových stránkách ČASu - zde.

Nad rámec oficiálních výsledků si dovolím přidat pár svých postřehů. V našich barvách tentokráte startovala pouze jediná žena, takže jsme nezískali žádný hlavní bod. Ale Janina se rozhodně neztratila a po vítězství na 1500m ve velmi slušném čase, přidala hezké body i z dvoustovky. Na závodech byl oficiálně představen nový dres a věřím, že již na příštím kole uvidíme těchto krásných dresů více. A co bylo tentokrát onou pověstnou třešinkou na dortu? Bezpochyby představení našich nových sprinterů. V závěrečné štafetě pomohli k dosažení času 50,22 a jen pověstný kousíček nám tak chyběl k prolomení padesátivteřinové hranice. To hlavní ale předvedli kluci na hladké stovce. Hned na svém prvním startu v životě si vybojovali postup do finále. Jeden do finále A a druhý pak do finále B. A aby byl jejich první start opravdu nezapomenutelný, oba ulili start ve finále a byli tak diskvalifikováni. Troufnu si říci, že tímto husarským kouskem dokázali překonat i štafetu s upadlým kolíkem z prvního letošního kola. ;-)

Abych zjistil, zda netrávím psaním článků čas zcela zbytečně, vyhlašuji soutěž o věcné ceny. Soutěž je určena zejména znalcům atletiky. Dnešní otázka zní, najděte společného jmenovatele upadlého kolíku v Klatovech a ulitých startů v Nýřanech. :-))) Svoje odpovědi můžete posílat na můj e-mail. Prvních deset správných odpovědí bude oceněno na čtvrtém kole 21.8.2022 v Plzni.

Všem přeji fajn dny a těším se na viděnou! 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode