Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Srpnový Notapík

18.08.2016 23:49

(Zd.) Poměrně netradičně, již těsně za polovinou měsíce, se uskutečnil Notapík v měsíci srpnu. Je příjemné, že i v době prázdnin a dovolených si našli skalní příznivci bowlingu cestu na hernu Lucerna v Plzni a přišli si zpříjemnit čtvrteční večer. Tentokrát startovalo 10 dvojic a bylo se opravdu na co dívat. V průběhu večera padlo hned několik třístovek. Nejprve to byly dvě v devítkovém notapu, v podání Luboše Vorala a Pavla Černého, a chvilku poté ještě jedna v osmičkovém notapu. O tu se zasloužil Milín Štícha.

Pavel Černý také dosáhl nejvyššího celkového náhozu večera, kdy výkonem 1499 jen o tři kuželky porazil Luboše Vorala. Jednoznačně nejvíce splite za večer se postavilo Yvče Maškové. Bylo jich v sedmi hrách téměř neskutečných 21 a tím ustavila nový rekord v této disciplíně. :-)

Mezi dvojicemi byli tentokrát k neporažení WBS. Na druhém místě skončili chlapci "Já a Já" a třetí místo obsadila Mandragora.

Všem hráčům a milé obsluze herny moc děkuji za krásný a příjemný večer a už se velice těším na zářiové pokračování. Výsledky jsou pro Vás, stejně jako termíny příštích turnajů, připraveny v sekci "Notapík" - zde.

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode