Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

"Skupina hanby" :-)

30.04.2015 16:55

(Zd) V jarní části letošní ABLky byly zahájeny následné skupiny. To že bude náš tým bojovat o udržení v 1. lize, bylo v podstatě jasné již od prvního hracího dne a ani stále se zlepšující výkony na tom nedokázaly nic změnit. V úterý jsme tedy nastoupili, spolu s dalšími 6 týmy a zahájili záchranné boje. Protože si s sebou družstva přinesla ze základních skupin body za umístění (a my skončili smolně o pouhý půlbod poslední), měli jsme hned na začátku na téměř všechny soupeře několikabodovou ztrátu. Je skvělé, že jsme se nezalekli a uhráli krásných 16 bodů a průměr přes 540! Dostali jsme se tak na průběžné 4. místo a ještě se budeme moci poprat o místa znamenající přímou záchranu. Bylo by krásné, kdyby se nám podařilo příště navázat na úterní poslední hru (642), ale ruku na srdce, není to úplně reálné. :-) A protože ani týmy za námi nezaostávají o moc (pátí mají dokonce stejně bodů jako my), budeme jistě muset odrážet i jejich útoky a dopadnout vše může opravdu jakkoli.

Kompletní informační servis z odehraného dne je na stránkách ABL - zde. "Skupina hanby" :-), jak jsem si skupinu o udržení pracovně nazval, bude pokračovat v úterý 26. května a za každou pomoc a podporu budeme moc rádi! A věřte, bude toho třeba... :-)

Přeji všem hezký den a pohodový prodloužený víkend

 

P.S.: pokud jste se podívali na zprávu z hracího dne uveřejněnou na ABLwebu (viz odkaz výše), oním jediným přemožitelem doposud suverénního R.U.M. jsme právě my! :-)

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode