Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

PRoČ?

07.09.2015 10:20

(Zd.) Plzeňská sportovní připravila pro příznivce atletiky a sportu vůbec Plzeňský rodinný čtyřboj. Jedná se o sportovní akci, kde si budou moci zájemci vyzkoušet 4 atletické disciplíny. Podle věkových kategorií se jedná o běh na 60m, skok daleký, hod míčkem/vrh koulí a běh na 150m/300m/400m.

Čtyřboj se bude konat v pátek 25.9.2015 od 15:00 na stadionu Sokola SG Plzeň - Petřín, Koterovská 133 v Plzni. Před zahájením prvních disciplín v 15:00 bude od 14:30 probíhat v kanceláři v 1. patře hlavní budovy prezentace závodníků. 

Startují rodinné dvojice, které mohou být složené libovolně. Jedinou podmínkou je, že se musí jednat o závodníky narozené v roce 2011 a starší. Každá věková kategorie bude závodit v odpovídajících disciplínách: Běh na 60m a skok daleký je pro všechny kategorie společný. Kategorie Sunárci a Přípravka budou házet míčkem, ostatní pak budou vrhat koulí odpovídající hmotnosti. Kategorie Sunárci II a Sunárci III poběží 150m, Sunárci I, Přípravka, Mladší žáci, Mladší žákyně, Žáci a Žákyně poběží 300m a kategorie od Dorostenců (Dorostenek) poběží 400m.

Dosažené výkony budou přepočteny pomocí speciálních koeficientů a následně obodovány pomocí vícebojařských tabulek. Celkové pořadí pak bude dáno součtem všech bodů obou členů rodinné dvojice. Vyhlašovat se budou pouze dvojice (soutěž jednotlivců nebude vyhlašována).

Předpokládané ukončení akce je do 19:00 a bude se odvíjet od počtu startujících dvojic.

Startovné je 20,- Kč za osobu v kategoriích Muži, Ženy a Masters a 10,- Kč za osobu v ostatních kategoriích.

Pro účastníky budou k dispozici šatny v suterénu hlavní budovy. Šatny jsou volně přístupné a neslouží k uložení a úschově věcí. K dispozici jsou rovněž WC a v omezené míře sprchy.

Závodníci startují na vlastní nebezpečí a pořadatel nenese žádnou odpovědnost za případná zranění či ztráty nebo poškození věcí.

Z důvodu usnadnění prezentace v místě konání si dovolujeme požádat všechny zájemce o jejich předregistraci - zde. Do kontaktního formuláře uveďte, prosím, do předmětu "Proč" a do těla jméno, příjmení a ročník narození obou závodníků.

Přeji Vám hezký den a těším se na setkání 25.9. na stadionu! :-)

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode