Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Prázdniny neprázdniny, Notapík jede dál...

28.07.2017 09:22

(Zd.) Ve čtvrtek 27.7.2017 se na Lucerně uskutečnil již 40. Notapík. I přesto, že si počasí dalo na chvilku přestávku s letními teplotami, na herně to nebylo znát a všichni hráči si pořádně propotili trička. Možná to bylo i proto, že na nás okem bdělým dohlížel Luboš Voral, který pro svoji zdravotní indispozici nemohl startovat a tak alespoň každého, kdo nezahrál podle jeho představ, přetáhl berlí... :-) Není tedy divu, že byly k vidění opět parádní výkony. Nepadla sice žádná třístovka, ale mnoho hráčů si jistě udělalo radost.

Mezi jednotlivci byl tentokrát nejlepší Vláďa Dobšíček, který dokázal plně využít svého osobního, devítkového, notapu a pomohl tím k celkovému vítězství i svému týmu. A je pravda, že ho skvěle doplnil nováček na Notapíku, Tomáš Ledvina. Nejvíce splite si tentokrát vysloužil Pavel Černý.

Kompletní výsledky najdete opět v sekci Notapík našeho webu.

Věřím, že si všichni hráči večer užili, že bude Emička Bártová, na jejíž přivítání na tomto světě jsme něco vypili :-), zdravá a šťastná a já osobně se těším na viděnou třeba zase někdy na bowlingu. :-)

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode