Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Notapík měl rekordní účast

26.02.2016 07:03

(Zd) Ve čtvrtek 25. února proběhl na Lucerně další Notapík. Jsem opravdu velice rád, že i nadále trvá o tento pohodový turnaj zvýšený zájem. Startovalo rekordních 15 dvojic a všem za to moc děkuji!

Věřím, že si všichni účastníci užili společný večer alespoň jako já. Při pohledu do výsledků si pak určitě všimneme vyrovnanosti jak dvojic, tak i jednotlivých hráčů. Například chlapci z BoŠky se srovnali na 1100 a 1102 kuželkách... :-) Zajímavostí také je, že hned 3 dvojice (Mandragora, Sací komando I a BoŠka chlapci) obhájily své pozice z lednového turnaje. Největší zajímavostí večera však bezesporu byl splitový strike, který měl ve svém zápisu v jedné z her Honza Bělonož. Myslím, že to možná bylo poprvé v dějinách bowlingu... :-)

K vidění opět byly parádní výkony. Sice tentokrát nikdo nepokořil magickou 300, ale hodně blízko k tomu měl v jednom z devítkových notapů Jožka Duchek a kdyby 12. hod nezahodil do žlabu, jistě by ji měl. :-) A 496, které v poslední hře (klasické!) zahrálo Sací komando, mi nadělalo, před blížící se ABLkou, kde budeme soupeři, drobné vrásky na čele. Nejlepším jednotlivcem se tentokrát stal Pavel Černý (gratuluji! :-) ) s celkovým náhozem 1473 a již zmiňovanou vyrovnanost dokládá i to, že hned další 4 hráči měli méně jen o méně než 50 kuželek (ta čeština je nádherná! :-) ).

Také jsme včera trošinku slavili a já ještě jednou všem oslavencům přeji všechno NEJ!

Kompletní výsledky jsou k dispozici zde. Více informací je v sekci Notapík na našich stránkách.

Ještě jednou velký dík všem účastníkům a všem přeji hezký pátek, pohodový víkend a ať Vám to padá! A těším se na viděnou, třeba na březnovém Notapíku... :-)

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode