Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Libá 2015

04.05.2015 06:16

(Zd) O prvním letošním prodlouženém víkendu na začátku května proběhla první hromadnější společná akce našeho sportovního oddílu. Zamířili jsme na chebsko. Ubytovaní jsme byli v Libé a díky vzorné péči Jirose jsme si užili všech wellness a i jiných zařízení, která Camp Libá nabízí.

Páteční odpoledne jsme věnovali návštěvě bazénu Aquaforum ve Františkových Lázních a v sobotu jsme vyrazili na stadion v Chebu, kde jsme absolvovali generálku rodinného atletického víceboje, který bychom chtěli již v letošním roce nabídnout široké veřejnosti. Po atletice jsme prožili v krásném sportovně-relaxačním areálu i téměř celé odpoledne. Počasí se nám také vydařilo a tak jsme si den všichni krásně užili.

Už z programu je jasné, že tentokrát nešlo až tak o výkony, ale spíše o společné setkání, seznámení se a přípravu víceboje. Přesto byly na atletickém oválu k vidění krásné a bojovné výkony a myslím, že se směle můžeme těšit na blížící se start atletické sezóny. :-) Věřím, že se společná akce všem líbila a příště nás vyrazí třeba ještě více...

Několik fotek z atletické části naleznete v naší fotogalerii - zde

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode