Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Jaššovi zářili na krajských vícebojích

04.07.2016 15:00

(Zd.) První prázdninový víkend jsme trávili různě. Většina z nás si asi užívala volno a odpočívala. Zcela jinak se rozhodlo strávit tyto dny několik desítek atletek a atletů. Po oba dva víkendové dny se v Plzni konalo krajské mistrovství ve vícebojích. A v kategorii mužů a dorostenců měla své závodníky i Plzeňská sportovní. Start Slávka (samozřejmě již v barvách Škody Plzeň) a Robina, pravděpodobně, nikoho moc nepřekvapil. To, že mezi muži nastoupil i Robert, je však již větším překvapením.

Chlapci a chlapi bojovali po oba dva dny a nakonec z toho bylo první místo pro Slávka, třetí pro Robina (oba v kategorii dorostenci) a Robert, který po celou dobu útočil na hezké druhé místo mezi muži nebyl nakonec, bohužel, hodnocen (druhý den nenastoupil do dvou disciplín a jednu nedokončil).

Kompletní výsledky naleznete zde.

Všem k jejich bojovnému výkonu gratuluji a věřím, že zejména Robin si vyzkoušel několik dalších krásných atletických disciplín, kde se třeba bude moci pustit v příští sezóně do zajímavých vnitrooddílových soubojů (třeba na 100m by mohl vyzvat naši sprinterskou jedničku, v tyči našeho specialistu z letošní sezóny nebo ve výšce, kde může směle vyzvat kohokoliv :-) apod.)

Už se těším na letošní čtvrté kolo (v neděli 21.8.2016 ve Stříbře) a s optimismem hledím do sezón budoucích! :-) Hezké a pohodové letní dny a ať se Vám všechno, včetně atletické přípravy, daří!

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode