Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Další úspěch našich atletů

02.04.2016 19:06

(Zd) V právě končícím týdnu se konalo již 11. halové Mistrovství Evropy Masters v atletice. Hostitelským městem byla tentokrát italská Ancona a náš sportovní oddíl měl i tentokrát na této prestižní akci své zastoupení. Tříčlenná skupinka ve složení Pavel K., Tomáš H. a moje maličkost vyrazila do místa konání již hned po Velikonočním pondělí a tak jsme byli tentokrát přítomni i na slavnostní zahájení.

Akci jsme si užili a naše předodjezdové výkonnostní cíle - tedy učas v užším finále, se nám podařilo naplnit ve všech třech startech. Nakonec z toho bylo jedno osmém místo - Pája v disku, sedmé místo - já v trojskoku a skvělé TŘETÍ místo v kouli, kdy dokázal Pája obhájit bronzovou medaili z loňského šampionátu v Polsku!!! Na Mistrovství jsme se tedy rozhodně neztratili a zanechali jsme zřetelnou a úspěšnou stopu.

Osobně bych chtěl moooc poděkovat všem, kdo jste nám drželi palce a vyjadřovali nám svoji podporu třeba na FB (Vaše příspěvky jsme si pravidelně pročítali a byly pro nás oním povoleným dopingem!), Pájovi za bezproblémovou a bezpečnou dopravu do místa konání i zpět, naprosto vzornou reprezentaci a skvělou společnost a Tomíkovi za luxusní organizační, materiální a metodické zabezpečení a také za skvělou společnost. Doufám, že stejně vnímali celou akci i ostatní "účastníci zájezdu" :-) a přeji si, aby nám hvězdy zůstaly nakloněny i nadále a mohli jsme absolvovat i další obdobné akce!

Kompletní výsledkový servis naleznete na oficiálních webových stránkách EMACI - zde. Několik foteček jsme pro Vás pak připravili v naší fotogalerii - zde.

 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode