Kalokagathia je nejen cíl, ale i cesta...

Atleti jsou v polovině své letošní soutěže

30.05.2016 08:37

(Zd) Po včerejším 2. kole, které se uskutečnilo po delší době opět ve Stříbře, je soutěž Oblastního mistrovství družstev mužů Plzeňského a Karlovarského kraje ve své polovině. Po druhém místě, které obsadilo naše družstvo na kole prvním, jsme chtěli na tento úspěch navázat i v kole druhém a třeba se pokusit porazit i vítěze prvního kola, družstvo Sokola Petřín. Do Stříbra jsme přijeli v jedné z nejsilnějších sestav, jakou můžeme postavit a navíc jsme nastoupili vedle disciplín tradičních i v těch, pro některé z nás, méně typických. Podobně však postupovala i ostatní družstva a tak figurovalo ve startovních listinách zcela nečekané množství závodníků (například 13 skokanů o tyči, oproti 3 z prvního kola apod.)

Prokázali jsme, že i přesto, že jsme družstvo s nejvyšším věkovým průměrem v soutěži, ještě nepatříme do starého železa. Dohromady jsme dokázali získat krásné 203 body a o pouhých 5 bodů jsme zaostali za vítězem druhého kola, kterým se stalo družstvo Triatlet Karlovy Vary. V celkovém součtu dvou kol bychom tak měli figurovat na průběžném druhém místě. První tři družstva však mají stejný počet hlavních bodů a v těch pomocných jsou rozdíly naprosto minimální. Ještě nás čekají dvě kola, kdy to třetí pořádáme v sobotu 11.6. v Nýřanech my a na 4. pojedeme na konci srpna opět do Stříbra.

Poděkování patří všem našim závodníkům, protože všichni jsme se zasloužili o společný úspěch a všichni jsme k němu přispěli, jak jen to bylo možné. Dovolím si zmínit výkony Pavla Kuděje, který se opět stal s bodovým ziskem 42 body nejlépe bodujícím závodníkem soutěže, skvělé výkony našich tyčkařů (všichni skočili základ :-) ) nebo krásných 61,75 bodu, které dokázali společně získat chlapci Jaššovi. Ale moooc děkuji všem, kdo zavodili a kdo nám drželi palce buď přímo na stadionu nebo i na dálku.

Kompletní výsledky najdete na oficiálních webových stránkách ČASu - zde.

Společnou fotku pak najdete v naší galerii - zde.

Hezký den a už se těším na další společné chvíle naplněné atletikou a dobrou náladou!

 

 

 

 

Kontakt

Plzeňská sportovní

plzenskasportovni@gmail.com

Rokycanská 32
Plzeň
312 00

+420 773 141 773

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode